Bedrijfshistorie

IBO-Parketvloeren Service is een onderneming, die werkt van huis uit.
Met geruime ervaring en telkens terug kerende kriebels om zelfstandig iets te gaan doen bood zich voor een aantal jaren terug de mogelijkheid aan toen een zelfstandige parketteur mededeelde dat hij ging genieten van zijn pensioen en alle gereedschappen en machines wilde verkopen en mij als opvolger daarvoor zag.
Na een gedegen markt onderzoek waar alles onderzocht is naar de mogelijkheden was de conclusie zo goed dat er plannen gemaakt konden worden. Met alle ervaring die wij de laatste jaren hebben opgedaan met diverse klanten en toeleveranciers was de keuze niet meer moeilijk en besloten werd dat we op 3 maart 2008 zelfstandig te gaan werken. De voorbereidingen werden getroffen, als eerste werd mijn huidige werkgever geïnformeerd een parket bedrijf uit Doetinchem waarbij ik 19 jaar geleden als leerling Parketteur ben begonnen en heb ik interne opleidingen gevolgd en het vak geleerd van een zeer vakbekwaam vakman. Doordat zijn vloeren met liefde en plezier werden gelegd verbaasde hij telkens weer de klant met een prachtige vloer. Ook hij staat nu volledig achter mij ,dat ik met de zelfde kennis en ervaring de stap heb genomen om voor mij zelf te beginnen. Het plan werd uitgewerkt een bus werd gekocht en ingericht ook de beletteringen op de bus kreeg speciale aandacht want we wilde laten zien waar we voorstaan. Wij hebben geen winkel of showroom, het liefst nemen wij met u persoonlijk uw wensen door en willen ook graag eventueel zien waar er gewerkt of geleverd moet gaan worden. Wij zijn al ruim 19 jaar werkzaam in de parketwereld en weten dus wat er zoal te koop is op het gebied van parketvloeren. Bij ons staat de klant centraal en de kwaliteit boven aan. Wij willen wensen van klanten realiseren en daar ook tijd voornemen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van alle parket. Het leggen van patroonvloeren is bij ons geen enkel probleem, zelfs als u de vloer uit meerdere patronen wilt laten opbouwen of eventueel met het lijstwerk van uw plafond wilt laten meelopen. Ook het afwerken van niveau verschillen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhoogde vloer in de kamer, is voor ons geen probleem. Parketbedrijf IBO-Parketvloeren Service is ontstaan uit de liefde voor het werken met hout.
Wat voor de leek een gewone parketvloer is, betekent voor IBO-Parketvloeren
Service een weerspiegeling van zijn ambachtelijke kunnen. Hout is één van de oudste bouwmaterialen en wordt al eeuwen gebruikt als vloerbedekking in verschillende vormen en motieven. Mede doordat hout in elk type interieur te combineren is maakt het dat een houten vloer erg populair en heeft daarnaast een warme uitstraling. Een grote verscheidenheid aan materiaalkeuze en afwerkingen zijn mogelijk. Deze keuze kan worden bepaald aan de hand van esthetische en technische aspecten. Afwerking (lak of olie) en houtsoort bepalen vooral de esthetische aspecten, kleur, glansgraad en tekening. Het vloersysteem en de opbouw staan garant voor een technisch verantwoord geïnstalleerde parketvloer. (zwevend of vast) Voor massief houten vloeren, laminaat of parket, bent u bij IBO-Parketvloeren Service aan het juiste adres.
Wij gebruiken uitsluitend milieu vriendelijke materialen en staan voor kwaliteit.
Wij van IBO-Parketvloeren Service leveren alleen kwaliteit die u gewend bent een bedrijf met karakter en een eigen identiteit.

IBO-Parketvloeren Service

0630182246

Last update: 02-01-2022

Poll

Volgens u ons al op Facebook?

View Results

Laden ... Laden ...
Like ons op Facebook!